Du er kommet til det punkt at boligen skal sælges. Det kan være et helt bevidst valg eller måske en situation hvor andet ikke er tænkeligt. Lige meget hvilken situation du stå i, drejer det sig om at få boligen salgsklar. Det drejer sig om at tjene så meget så muligt på salget eller undgå et for stort tab.

Energien hos sælger er ofte lav i denne situation og mange er allerede mentalt flyttet fra boligen. Det viser sig ofte at det er en god investering at få et par kritiske øjne på.

Jeg vil i denne situation tage udgangspunkt i forbedringer der ikke koster alverden, men alligevel gør en kæmpe forskel. Det kan være maling af diverse ting, indrette med nuværende møbler på en ny måde så boligens rum fungere bedre.

Det er vigtigt for mig at lave det salgsklart, men jeg er selvfølgelig også opmærksom på at de investeringer i gør jer i denne proces skal kunne tjenes hjem igen.

Som indretningskonsulent har jeg set mange hjem, fået mange ideer og jeg formoder hver gang og få fremhævet det positive og unikke i netop den bolig jeg besøger.

Min erfaring gør at jeg ser muligheder hvor andre ser begrænsninger, dermed kan jeg indrette selv de mest kedelige gange, vægge, hjørner, så de pludselige bliver helt unikke og meningsfulde.

Da jeg har egen erfaring med hussalg direkte til køber, så tilbyder jeg også at du kan booke mig til fremvisning af din bolig. Det gælder selvfølgelig kun hvis i vælger en mægler hvor i selv (altså mig) står for fremvisningen eller ved et åbent hus i selv står for.

Det er ofte hurtigt tjent hjem at anvende mig som fremviser/sælger til jeres hjem.

Jeg har mere tid og overskud end ejendomsmægleren til at gøre hussalget personligt. Yderligere kan jeg åbne op for en ny tankegang omkring hvordan man kan lave om i boligen og dermed opfylde de drømme som køber måtte have.